Nová vlna energie zdravotníkům na Bulovce

Každý, kdo chce nyní konkrétním způsobem vyjádřit solidaritu zdravotníkům, má možnost zúčastnit se v pořadí druhé sbírky dárkových balíčků na podporu obětavým zaměstnancům Nemocnice na Bulovce, kterou pořádá Komunitní centrum Vlna ve spolupráci s naší městskou částí.

Co do balíčku? Z hygienických důvodů potraviny pouze balené, například: müsli tyčinky, oplatky, sušenky, čokoládu, kávu, čaje, džusy, proteinové tyčinky, oříšky, sušené ovoce, energetické nápoje, tuby s energetickými gely, kávové shoty, ginger shoty, ale i krémy na suché ruce a cokoli, co udělá radost a bude k užitku. Přibalit můžete i osobní pozdravení nebo obrázek od vašich dětí.

Kdy a kam balíček doručit? do 11. 2. 2022 do Komunitního centra Vlna, Osinalická 1069/26, v otevírací době; do Obecní knihovny, Osinalická 910/30, v otevírací době: út a čt 13–18 hod., pá 8–13 hod.

Mnohokrát děkujeme za vaši spolupráci! Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte se obrátit na Michaelu Ničovou z KC Vlna, tel. 775 990 150, e-mail: vlnadablice@gmail.com.

Sdílet