Zažít město jinak

16.9.2023 14:00
Letošní ročník tradičních sousedských slavností Zažít město jinak se odehraje v ryze sousedském duchu. Rádi bychom podpořili původní myšlenku, kterou je podpora zdravých sousedských vztahů a pospolitosti. Proto jsme se rozhodli letos rozhodit sítě mezi sousedy a vyzvat vás, milí Ďábličtí, k akci! Pojďme společně vytvořit neopakovatelný zážitek pro nás všechny.

Co pro to můžete udělat? Rozproudit v sobotu 16. září vaše sousedství. Téma letošního ročníku zní „Hoďte svou ulici do gala“, a tak bychom v Ďáblicích rádi viděli co nejvíce oživlých míst. Máte chuť se zapojit?

Přihlaste se nám na e-mailu vlnadablice@gmail.com, připravte nějakou aktivitu přímo v místě, kde žijete (může to být kdekoliv mimo veřejnou komunikaci). Jednotlivá přihlášená místa budou součástí hry s QR kódy a žádného účastníka, který navštíví všechna sousedská stanoviště, nemine v cíli malá odměna.

V rámci závěrečného programu u KC Vlna se od 17 hodin můžete těšit na tradiční vystoupení místních spolků a organizací, swingový koncert a také soutěž O nejoriginálnější pokrývku hlavy. Soutěžní model si můžete připravit v předstihu doma, během dílny pro nejmenší se Sládkovnou 14. 9., či přímo v rukodělné dílně v KC Vlna (po celé léto budeme v KC Vlna sbírat nepotřebné klobouky, čepice a nejrůznější přebytky látek, stužek a jiné drobné galanterie).

Těšíme se na setkání!

Přílohy: 
Sdílet